IPGGZ is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan volwassenen. Wij zijn een hechte organisatie waarin jouw mening telt en waar wij leren van elkaar. Ook de uitdagingen waarmee we allemaal te maken hebben binnen de GGZ wordt gezamenlijk, als team en organisatie, gedragen. Binnen IPGGZ word je als behandelaar daarin ondersteund door een goed backoffice team. Daardoor kan de prioriteit blijven liggen bij goede zorg voor onze patiënten en blijft er ruimte voor kwaliteit en inhoud.

Voor onze locatie in Groningen aan de Canadalaan zijn wij op zoek naar een:

Basispsycholoog (volwassenen)

(28-32 uur)

 

 

Binnen IPGGZ werken wij met zelforganiserende teams. Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Er zijn binnen jouw team geen schotten tussen doelgroepen en problematiek (wel kun je natuurlijk je affiniteit of voorkeur uitspreken). Dit biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het onbekende. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind, onder supervisie van een regiebehandelaar.

 

Als basis psycholoog voer je taxatie, diagnostiek, indicatie en behandeling uit onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog of Psychiater. Deze processen leg je nauwkeurig vast. Je onderhoudt contact met verwijzende instanties of andere zorgaanbieders.

 

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij een ambitieuze en ondernemende professional met passie voor je vak? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering, maar vind je het ook fijn om soms alleen te werken?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie met BAPD aantekening;
 • Je hebt al werkervaring in de GGZ als psycholoog;
 • Je vindt het leuk om verschillende problematiek bij verschillende doelgroepen te behandelen;
 • Je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheden en autonomie die je krijgt als behandelaar;
 • Je denkt mee over beleid en efficiënt behandelen;
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding.

 

Wat bieden wij?

We bieden een jonge en enthousiaste werkomgeving met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s. De functie is ingeschaald in schaal 60 cao GGZ, trede is afhankelijk van je aantoonbare relevante werkervaring. Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor een zorgverzekering en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Leuke (sportieve) activiteiten;
 • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen;
 • Een informele sfeer en enthousiast betrokken collega’s;
 • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk je reiskosten te compenseren.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie o.v.v. ‘Basis psycholoog volwassenen’ naar: vacatures@ipggz.nl Je mag je sollicitatie richten aan Mevr. I. Middelbos.

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 augustus 2020. Indien je vragen hebt over

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.