Online behandelen

Online behandelen, ook wel E-Health genoemd, staat voor zorg via het internet. De online hulp wordt altijd geboden in combinatie met persoonlijke gesprekken. Met de online behandelmogelijkheden kunt u zelf bepalen op welk moment en op welke plek u bezig gaat met uw behandeling.

Blended E-Health is een combinatie van reguliere face-to-face gesprekken en onlinemiddelen zoals bijvoorbeeld beeldbellen en online behandelmodules. IPGGZ werkt alleen  met blended online behandelingen.

 

Blended E-health via Therapieland

IPGGZ biedt via Therapieland verschillende Blended E-Health behandelmodules aan. Deze online behandeling wordt altijd geboden in combinatie met face-to-face gesprekken.

Met de online behandelmodules kunt u zelf beslissen waar en wanneer u bezig gaat met uw behandeling. U krijgt opdrachten en oefeningen van uw behandelaar en u kunt informatie lezen of filmpjes bekijken die te maken hebben met uw klachten.

 

Over Therapieland

Therapieland onderscheidt zich van andere E-Health aanbieders, omdat zij hun modules zelf ontwikkelen vanuit de behoeften van de patiënt. Het platform heeft daarom ook een moderne, sociale media-achtige look-and-feel, hierdoor is Therapieland zeer toegankelijk en prettig is om mee te werken. Zij werken niet met lange ‘saaie’ lappen tekst, maar juist met inspirerende video’s, animaties, creatieve opdrachten en videotherapeuten.

 

Voor wie?

Online behandelen via de Blended- E-Health behandelmodules is toepasbaar bij uiteenlopende psychische klachten. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken of online behandelen tot de mogelijkheden behoort.

 

Kosten

De onlinebehandeling wordt net als de face-to-face behandelingen vergoedt door uw verzekeraar.