IPGGZ in Gezondheidscentrum De Woldzoom in Roden

Vanaf 16 oktober is IPGGZ verhuisd naar een nieuwe locatie in Roden, binnen het nieuwe Gezondheidscentrum De Woldzoom in Roden. Wij zullen daar gaan uitbreiden naar 9 spreekkamers.

 

In het gezondheidscentrum zijn onder andere huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapeut en een tandartspraktijk gevestigd. De locatie in Roden biedt ruimte voor individuele en groepsbehandelingen.
Vanuit het nieuwe Gezondheidscentrum De Woldzoom gaan we werken met een groter team (psychologen, GZ-psycholoog en psychiater) en ons behandelaanbod wordt uitgebreid, zodat we passende hulp kunnen bieden aan een brede groep patiënten.

 

IPGGZ biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en ouderen met lichte tot ernstige psychiatrische problematiek. Onze locatie in Roden biedt Specialistische GGZ. U kunt patiënten doorverwijzen met psychische klachten zoals stemmingsstoornissen, psychotische klachten, angst, dwangstoornissen, trauma gerelateerde klachten, ontwikkelingsproblematiek zoals Autisme Spectrum Stoornissen en ADHD of psychosomatische klachten. Wij bieden professionele zorg dichtbij de patiënt en dichtbij de huisarts.

 

De nieuwe locatie van  IPGGZ vindt u aan de Woldzoom 2G, 9301 RA Roden