Over ons

IPGGZ biedt hulp aan jongeren, volwassenen en senioren met psychische en psychiatrische problemen. IPGGZ is goed bereikbaar en laagdrempelig. Wij bieden zorg dichtbij de cliënt en dichtbij de huisarts.

 

Missie: Professionele hulp en laagdrempelig

IPGGZ is er voor patiënten met psychische en psychiatrische klachten, gericht op bevordering van de geestelijke gezondheid. Kernwoorden hierachter zijn: persoonlijk en professioneel contact en excellente, evidence based behandeling vanuit een flexibele, laagdrempelige en servicegerichte benadering.

 

Visie: Aansluiten op behoeften, wensen en verwachtingen

IPGGZ biedt professionele, evidence based en deskundige ambulante geestelijke gezondheidszorg. Vanwege onze flexibele en patiëntgerichte inzet sluit deze nauw aan op de behoeften, wensen en verwachtingen van cliënten, hun directe omgeving en bij de verwijzers. We bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen en begeleidingen doordat wij als professionals continu het zorgproces monitoren en daar waar het kan verbeteren. Onze professionals zijn gemotiveerd en werken in resultaatgerichte, zelfsturende en innoverende kleine teams waar de medewerkers pro-actief en betrokken zijn.