IPGGZ werkt samen met de volgende organisaties:

 

IINTER FYSIOnter-Fysio
Samen met Fysiotherapiepraktijk Inter-Fysio bieden wij combinatietrajecten van fysieke en psychologische behandelingen. 

Tijdens ons combinatietraject besteden de fysiotherapeut en psycholoog aandacht aan zowel de lichamelijke als de psychische, sociale en gedragsmatige kanten van uw gezondheid.
> Lees meer

 

 

Tranvoorstel3Transcarescare-pijn
Transcare-pijn biedt professionele behandeling van chronische pijn. Dit is pijn waarvoor geen duidelijke lichamelijke beschadiging als oorzaak kan worden aangewezen en die minimaal drie maand bestaat. De patiënt krijgt een uitgebreide intake waarbij een arts, psycholoog en fysiotherapeut de patiënt onderzoekt en kijken naar de oorzaak van de pijn, maar wel vanuit dezelfde visie.
> Lees meer

 

                                                INTER-PSY BEGELEIDT
INTER-PSY Begeleidt biedt langdurige en laagdrempelige begeleiding aan huis, aan mensen die de grip op het dagelijks ipbegeleidtleven kwijt zijn of dreigen te verliezen. Verder bieden wij praktische hulp en ondersteuning, psychosociale begeleiding en/of opvoedondersteuning in uw thuissituatie.
> Lees meer

 

INTER-PLogo INTER-PSYSY
INTER-PSY biedt hulp aan (jonge) kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten. Een van de speerpunten is het ondersteunen bij het (her)vinden van eigen talenten en het benutten van maatschappelijke kansen. > Lees meer